Om företaget

Om mig!

Jag heter Peter Karlsson och startade företaget i september 2015, och driver det i nuläget ensam.

Jag har genom åren haft olika yrken, bland annat reparatör på ett sågverk och på en verkstad. Under drygt 20 år jobbade jag inom räddningstjänsten, där jag bland annat servade och reparerade fordon och all materiel som fanns där. Därefter jobbade jag med säkerhet och krisberedskap både inom kommun och statliga myndigheter. Eftersom det var svårt att få den typen av arbeten i närområdet blev det mycket pendling och att bo hemifrån i veckorna, och till slut tyckte jag det blev en belastning. Så jag beslutade att starta eget och börja jobba med ett av mina intressen som jag sysslat mycket med på min fritid, nämligen att fixa/reparera olika saker.


Företaget!

Min idé med företaget är att serva/reparera alla typer av motordrivna småmaskiner, såväl bensin/dieseldrivna som eldrivna, oavsett fabrikat och typ. Exempel på vad jag kan ta emot finns under menyn Tjänster. I dag finns det många olika maskiner och redskap man kan köpa ganska billigt, men det finns ändå många som vill reparera en maskin som de tycker är bra. Jag ger alltid ett kostnadsförslag om så önskas, och meddelar alltid kunden om det inte är ekonomiskt försvarbart att reparera objektet.

Mitt mål är att kunden ska vara helt nöjd med service och reparationer! Noggrannhet, ärlighet och bra service är mina ledord!

Jag är även återförsäljare för Tidab och Robomow robotgräsklippare. Läs mer under menyn Robotgräsklippare!


Är du inte nöjd med något utfört arbete - tala om det för mig så jag kan rätta till det! Är du nöjd - tala om det för andra!!